Välkommen till NorthReflcct!

Efter många om och men öppnar nu NorthReflcct portarna. Vägen hit har varit lång och ganska konstig faktiskt. Tanken med NorthReflcct var från början att skapa ett unikt klädmärke där produkter av riktigt hög kvalitet som också representerar oss här uppe i de nordligare delarna av Europa skulle lyftas fram. Tankarna om produkternas ursprung och dess kvalitet finns kvar, men idag när vår webbshop lanserar finns här en betydligt större mängd klädmärken än så. 

Som E-handel tänker vi att vi ändå ska leverera högkvalitativa produkter, numera från hela världen, till vår svenska kundkrets. Många av produkterna och märkena som finns i vår Shop är så klart välkända för de allra flesta, men många varumärken och produkter är garanterat också okända för de allra flesta. Utbuder är stort och här finns garanterat något för alla. 

Vårt egna klädmärke kommer så småningom också det att lanseras, och då givetvis direkt här på NorthReflcct.com. Men innan det sker får vi frossa i mode från heta designers och kända Modehus tills vi storknar!

Kolla gärna in vår shop och var snäll med feedbacken eftersom vi fortfarande snickrar på en del detaljer ;) 

Använd gärna rabattkoden "LANSERING" för 10% rabatt nu så här i början, som tack för att du väljer att handla hos oss!

Med vänliga hälsningar,

Teamet på NorthReflcct