Om oss

Northreflcct är ett utryck för att du är du. Med det menar vi helt enkelt att dina kläder ska reflekterar din personlighet. Det kan du hitta hos oss på Northreflcct. Reflektera ditt sinne och din personlighet i dina kläder.

Projektet bakom Northreflcct startade i början av 2017, och vi är nu glada att ha funnits med ett tag. Vi tror på att kunna erbjuda ett stort utbud av olika typer av kläder & accessoarer. Varje dag arbetar vi ständigt med att hitta nya fräscha modeprodukter som passar för olika stilar och säsonger.

Företaget bakom varumärket har sitt säte i Hudiksvall men har även ett marknadskontor i Gävle. Vi har redan tagit steget utanför Sveriges gränser, och nås även på andra platser så som England, Tyskland, Spanien, Frankrike och Skandinavien.  

Vår ambition är att kunna möta ditt behov av modeprodukter. Är det något du saknar i vårt sortiment för att du ska kunna känna dig avslappnad med att dina kläder verkligen reflekterar din personlighet? Hör gärna av dig till oss och berätta vilken typ av produkt du skulle vilja handla av oss. Du når oss på info@northreflcct.com