Leverantörsinformation

Nästan alla kläder och accessoarer du hittar på Northreflcct levereras från vår leverantör Griffati – direkt hem till dig.

Griffati distribuerar över hela världen och är den bästa modedesigngrossisten i Europa av det allra senaste modet och märken från alla de stora modehusen, så som Ralph Lauren, Armani, Michael Kors och många fler.

Omnämnda i bland annat Millionaire Magazin utgör Griffati en leverantör att lita på för att göra dig som kund så nöjd med ditt köp som möjligt.

På en marknad som idag snarare drivs av snabba vinster än kvalitet vill vi på Northreflcct tillsammans med Griffati ta tillbaka möjligheten för dig att klä dig stilfullt i modekläder av högsta kvalitet från många av de främsta varumärken och italienska designers och tillverkare. Alla produkter i vårt sortiment är 100% ORIGINAL OCH NYA MED ETIKETT med garanti från våra leverantörer som uteslutande är italienska företag.

Produkterna är delvis överskott från förra säsongens, vår/sommar eller höst/vinter, men innehåller också färska kollektioner.

Detta gör att du kan handla det allra senaste från modets hemland Italien till skäliga priser, utan mellanhänder, med bra och snabb service som tillgodoser alla dina behov.

Vi erbjuder en professionell och tillmötesgående kundservice. Din tillfredsställelse är och kommer alltid att vara vår första prioritet och vi strävar efter att skapa en långsiktig och solid relation med våra kunder.

Genom att beställa dina högkvalitativa kläder, skor eller accessoarer från oss kan du inte bara göra riktiga kap, utan du sparar också in på en transport och får det senaste direkt hem till dig snabbt och enkelt.

Klä dig för att du är du – med minimal klimatpåverkan och i toppkvalitet!